Universitair Sportcentrum Leiden

Open sportweek mei 2017

Heb je nog nooit bij het USC gesport en wil je meedoen met de Open Sportweek? Dat kan!
Schrijf je via deze site in, log dan in en ga naar de Aanbod pagina. Je kan daar nu al een gratis abonnement voor de Open sportweek aanschaffen. Het abonnement is dan geldig van 15 mei tot en met 21 mei 2017.

Heb je eerder al bij het USC gesport maar heb je op dit moment geen geldig abonnement?
Dan kan je natuurlijk ook meedoen met de Open Sportweek. Omdat je al eerder bij het USC hebt gesport heb je al een account voor deze site. Je kan daar nu al een gratis abonnement voor de Open sportweek aanschaffen. Schrijf je in elk geval niet opnieuw in. Zodra je ingelogd bent ga je naar de Aanbod pagina. Het abonnement is dan geldig van 15 mei tot en met 21 mei 2017.

Heb je een geldig abonnement?
Als je al een geldig abonnement hebt hoef je je niet apart aan te melden, je kan gewoon meedoen!

Inschrijven
Ben je nog geen lid van het Sportcentrum, klik dan op de knop Inschrijven en vul je gegevens in.

NB Als je al een sportabonnement hebt dan heb je automatisch ook een account voor deze website. Weet je je wachtwoord niet, klik dan op de link 'wachtwoord vergeten'.

Inspiratiepas
Heb je nog nooit gesport bij het USC? Dan kan je een keer gratis bij ons komen sporten en kijken of je het wat vindt. Schrijf je in en haal je inspiratiepas op bij de receptie van het Universitair Sportcentrum. De inspiratiepas kan niet gebruikt worden voor de zwembaden of het reserveren van een tennisbaan. Hiervoor moet een abonnement gekocht worden.

KvK: 27368929

Nog geen lid? Schrijf je dan nu in!

Inloggen